Hjortvägen 28B

  • 2 rum och kök
  • 1 975 000 kr
  • 4 254 kr/mån
  • 65 kvm
BILDER

Totalrenoverad 2:a med inglasad balkong

Varmt välkomna till Hjortsberg och en av Falkenbergs mest populära bostadsrättsförening – HSB Brf Sandslätt! Föreningen är oerhört välskött, är obelånad och i månadsavgiften ingår allt inkl hushållsel.

Lägenheten har 2021 genomgått en omfattande totalrenovering, allt utfört av fackmän. Allt är bytt in i minsta detalj. Planlösningen består av inglasad balkong, hall, badrum med dusch samt tvättstuga, sovrum, kök med matplats samt vardagsrum. I lägenheten finns klädkammare, skafferi och intill finns även större förråd. Lägenheten ligger i den nedre delen av området, har viss havsutsikt och till havet är det ca 450meter.

I den låga och väldigt fördelaktiga månadsavgiften om 4254kr ingår värme, vatten, fiber bredband, tv-kanalpaket, bostadsrättstillägg, avfallshantering samt hushållsel.

En inflyttningsklar lägenhet och trivsam lägenhet som behöver upplevas på plats.

Välkomna till någon av våra visningstider eller kontakta Mattias Rudak för privat visning!

Adress

Hjortvägen 28B

Område

Hjortsberg

Förening

HSB Brf Sandslätt

Boarea

65 kvm

Antal rum

2 rum och kök

Avgift/mån

4 254 kr

Pris

1 975 000 kr

Visningar

Kontakta ansvarig mäklare för visning

Intresseanmälan
Mer information

Beskrivning

Varmt välkomna till Hjortsberg och en av Falkenbergs mest populära bostadsrättsförening - HSB Brf Sandslätt! Föreningen är oerhört välskött, är obelånad och i månadsavgiften ingår allt inkl hushållsel. Lägenheten har 2021 genomgått en omfattande totalrenovering, allt utfört av fackmän. Allt är bytt in i minsta detalj. Planlösningen består av inglasad balkong, hall, badrum med dusch samt tvättstuga, sovrum, kök med matplats samt vardagsrum. I lägenheten finns klädkammare, skafferi och intill finns även större förråd. Lägenheten ligger i den nedre delen av området, har viss havsutsikt och till havet är det ca 450meter. I den låga och väldigt fördelaktiga månadsavgiften om 4254kr ingår värme, vatten, fiber bredband, tv-kanalpaket, bostadsrättstillägg, avfallshantering samt hushållsel. En inflyttningsklar lägenhet och trivsam lägenhet som behöver upplevas på plats. Välkomna till någon av våra visningstider eller kontakta Mattias Rudak för privat visning!

Planlösning

Hall
Hall med mönstrad plastmatta samt tapetserade väggar. Plats för avhängning på höger sida. Skiljeväggen har ett fint dekorativt glas. 

Badrum
Badrum med plastmatta på golv och väggar. Till vänster finns stor dusch med duschstång, och till höger finns wc, kommod med tillhörande rund spegel. Torktumlare och tvättmaskin från Samsung. 

Kök
Kök med mönstrad plastmatta samt tapetserade väggar. Köket har gråa köksluckor, ljus laminerad bänkskiva samt mönstrat elegant kakel. Köket är detaljrikt, har eleganta överskåp och belysningen är väl genomtänkt. Här finns gott om uttag. Utrustning (Ikea): Integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin 45cm, induktionshäll, varmluftsugn samt köksfläkt. Blandaren har automatisk avstängning till diskmaskinen. Mellan kök och vardagsrum har man installerat stort fönster som ger en luftig känsla. 

Från köket kommer man via altandörren ut till det inglasade uterummet och skafferiet alldeles intill ger bra förvaring. 

Sovrum
Sovrum med mönstrad plastmatta samt tapetserade väggar. 

Vardagsrum
Vardagsrum med mönstrad plastmatta samt tapetserade väggar. Trivsam utsikt där kan ser glimtar av havet och fina kvällar även kan njuta av solnedgången. 

Klädkammare
Klädkammare med mönstrad plastmatta samt tapetserade väggar. 

Balkong
Inglasad balkong med trallgolv, isolerade balkongväggar samt öppningsbara fönsterpartier. Trivsam utsikt där man även här ser glimtar av havet. 

Skafferi
På balkongen finns ett fint skafferi med trallgolv, målade väggar samt praktiska hyllplan. 

Övrigt

Allmänt om föreningen
I föreningen finns 156 st bostadsrätter, 103 st garage, 13 st p-platser med motorvärmare, 5 st mc-platser och 120 st förråd. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar. Föreningens fastigheter Hjorten 4 och Hjorten 5 i Falkenberg bebyggdes 1971-1973. På fastigheterna finns 12st bostadshus med 36 uppgångar med adresserna: Hjortvägen 24 A-I, 28 A-I och 30 A-I. I föreningens årsredovisning finns information om kommande underhållsplan, tidigare renoveringar etc. 

Mer information på föreningens hemsida www.brfsandslatt.se 

Förråd
Lägenhetsförråd finns precis intill lägenheten. Även här renoverat med plastmatta samt målade väggar. 

Gemensamhetsanläggningar/Övriga utrymmen
I separat byggnad finns tvättstuga med bokningssystem samt möjlighet att hyra övernattningslägenhet och samlingssal. I området finns även tennisplan, boulebana och fri biltvätt att nyttja. 

Datum för tillträde
Enligt överenskommelse. 

Utförda renoveringar
2021 utfördes totalrenovering av hela lägenheten. Balkongen har tilläggsisolerats, skafferiet är helrenoverat, alla rummen har fått nya ytskikt, listerna är kvistfria, all el är bytt med nya svarta uttag och kontakter, Plejd är installerat i flertal rum, badrummet är totalrenoverat inkl tvättmaskin och torktumlare från 2022, köket är helt nytt inkl nya vitvaror, mm. 

Ekonomi
Lägenheten är ej pantsatt. 

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
0kr

Andelstal i föreningen 
Andel i föreningen: 0,58576%
Andel av månadsavgift: 0,58576%

Reparationsfond

Inre reparationsfond att nyttja: 1567kr. Kontrollerat 2023-01-02. 

Parkeringsplats/Garage
Det finns fria parkeringar i området. Garage finns mot separat kölista. Laddstolpar finnes. Mer info på föreningens hemsida. 

Förening
Hsb Brf Sandslätt
Orgnr: 7490001752

Årsredovisning och Stadgar
Årsredovisning och stadgar finns hos Fastighetsmäklaren.

Information
Informationen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheter ger anledning till detta.

Boendekostnadskalkyl
Kontakta ansvarig Fastighetsmäklare för en personlig boendekostnadskalkyl.

Området

Hjortsberg och Skrea Strand
Hjortsberg och Skrea Strand ligger söder om Falkenbergs centrum och tillhör ett väldigt populärt område. Här finns villor, fritidshus men även hyresrätter och bostadsrätter. Området betraktas som ett lugnt och gemytligt område med närhet till det mesta man är ute efter. Området gränsar till Skrea Strand och med bara ett par minuters promenad tar man sig ner till fina badstränder. 

På Hjortsberg finns bl.a. mataffärer, shopping, gym, bensinstation, bageri, apotek, ridanläggning mm. Här finns även närhet till härlig natur, fotbollsplan och ishall. Falkenberg är en riktig sommarstad och är känt för bl.a. sitt laxfiske, fina natur, fina omgivningar och hjärtat Skrea Strand.

Information internet
Kommun information - www.falkenberg.se
Turistinformation - www.visitfalkenberg.se
Falkenbergs Fastighetsmäkleri - www.falkenbergsmakleri.se
HSB Brf Sandslätt - www.brfsandslatt.se

Skolor och barnomsorg
I närheten finns Hjortsbergsskolan (grundskola), Tullbroskolan (högstadie), Hertingsskolan (förskola). I närheten finns även förskolor och dagis. Mer info besök även www.edu.falkenberg.se och www.montessorifalkenberg.se

Grundfakta

Boarea:

65 kvm

Antal Rum:

2 rum och kök

Pris:

1 975 000 kr

Avgift/mån:

4 254 kr

Ingår i avgiften:

Värme, vatten, hushållsel, bostadsrättstillägg, avlopp, fiber, tv-kanalpaket

Ingår ej i avgiften:

Hemförsäkring

Byggnad m.m.

Byggnadstyp:

Bostadsrätt

Byggnadsår:

1971-1973

Fönster:

Isolerglasfönster

Uppvärmning:

Direktverkande el

Ventilation och kyla:

Mekanisk frånluft

TV / Internet:

Tv-kanalpaket via Telenor samt Fiber 500mBit/s

Driftkostnad

Försäkring:

1 440 kr/år

Total driftkostnad:

1 440 kr/år

Alla bilder

Planlösning

Karta

Visningar

Kontakta ansvarig mäklare för visning

Intresseanmälan

Ansvarig mäklare