Vingrens väg 15

  • 3 rum och kök
  • 2 795 000 kr
  • 4 585 kr/mån
  • 84 kvm
BILDER

Inflyttningsklar och nyproducerad 3:a i HSB Brf Stinsen - Tillfälle!

På Tröinge ängar finns nu möjlighet att flytta in i en helt nyproducerad bostadsrätt om hela 84kvm fördelat på 3 rum och kök samt inglasad balkong. Lägenheten har ett bra läge med trivsam utsikt över natur och omgivningar.

Planlösningen består av hall med avhängningsmöjligheter, rymlig klädkammare med Elfa hyllor, två sovrum varav det större har lyxiga skjutdörrar med garderobinredning från Elfa, helkaklat badrum/tvättstuga, Ballingslöv kök med öppen planlösning ihop med vardagsrum samt inglasad balkong med söderläge.

I månadsavgiften ingår värme, vatten, fiber bredband, kanalpaket samt lägenhetsförråd. P-plats (carport) finns att hyra.

Till tågstation tar det ca 3 minuter till fots och i området finns bl.a. välsorterade mataffärer, apotek, butiker samt matställen.

Den här lägenheten bör ses på plats och kan dessutom tillträdas omgående för den som önskar.

Välkomna till någon av våra visningstider eller kontakta Mattias Rudak för privat visning!

Adress

Vingrens väg 15

Område

Tröinge Ängar

Förening

HSB Brf Stinsen

Boarea

84 kvm

Antal rum

3 rum och kök

Våning

1

Avgift/mån

4 585 kr

Pris

2 795 000 kr

Visningar

Torsdag den 9/2 kl 16:00 - 16:45

Anmälan krävs, vänligen fyll i formuläret!

Lördag den 11/2 kl 11:00 - 11:45

Anmälan krävs, vänligen fyll i formuläret!

Anmäl mig Intresseanmälan
Mer information

Beskrivning

På Tröinge ängar finns nu möjlighet att flytta in i en helt nyproducerad bostadsrätt om hela 84kvm fördelat på 3 rum och kök samt inglasad balkong. Lägenheten har ett bra läge med trivsam utsikt över natur och omgivningar. Planlösningen består av hall med avhängningsmöjligheter, rymlig klädkammare med Elfa hyllor, två sovrum varav det större har lyxiga skjutdörrar med garderobinredning från Elfa, helkaklat badrum/tvättstuga, Ballingslöv kök med öppen planlösning ihop med vardagsrum samt inglasad balkong med söderläge. I månadsavgiften ingår värme, vatten, fiber bredband, kanalpaket samt lägenhetsförråd. P-plats (carport) finns att hyra. Till tågstation tar det ca 3 minuter till fots och i området finns bl.a. välsorterade mataffärer, apotek, butiker samt matställen. Den här lägenheten bör ses på plats och kan dessutom tillträdas omgående för den som önskar. Välkomna till någon av våra visningstider eller kontakta Mattias Rudak för privat visning!

Planlösning

Välkomna till Vingrens väg 15, denna härliga lägenhet är precis färdigställd och allting är alldeles nytt. Byggnaden är gediget byggd och aktuell lägenhet är utrustad med fina tillval. Lägenheten har ett bra läge med trivsam utsikt åt två väderstreck vilket även gör att man har bra ljusinsläpp i lägenheten. Till lägenheten är det en trappa upp, byggnaden har hiss och det finns goda förrådsutrymmen som är lätta tillhands. Ett härligt och bekvämt boende med hög standard, här vill man verkligen slå sig till ro! Nyckeln kan bli din...

Hall / Passage
Hall/passage med ekparkett samt vitmålade väggar. I hallen finns garderob med klädavhängning och passagen är bred och luftig. 

Klädkammare
Stor klädkammare med parkettgolv samt vitmålade väggar. Här finns hyllsystem från Elfa.

Sovrum 1
Sovrum med ekparkett samt vitmålade väggar. Garderob. 

Sovrum 2
Större sovrum med ekparkett samt vitmålade väggar. Här finns stora och lyxiga skjutgarderober med inredning från Elfa. 

Badrum/tvättstuga
Helkaklat badrum/tvättstuga med grått klinkergolv samt kakel i vitt. Utrustning: Wc, duschdörrar (infällbara), handdukstork (kombi), wc, spegelskåp samt vit kommod. Tvättmaskin samt torktumlare (Electrolux) samt skåpsförvaring. 

Kök
Kök från Ballingslöv beståendes av vita köksluckor, mörk bänkskiva samt rostfri diskbänk. Utrustning: Varmluftsugn, integrerad micro, kylskåp, frys, induktionshäll samt diskmaskin. Vitvarorna genomgående från Electrolux. I köket finns ekparkettgolv och väggarna är vitmålade. Plats för matbord och stolar. 

Vardagsrum
Vardagsrum med ekparkett samt vitmålade väggar. Planlösningen är öppen ihop med köket och från vardagsrummet kommer man även ut till den inglasade balkongen. 

Inglasad balkong
Balkong med stilren inglasning samt härligt söderläge. Här blickar man ut över grönska, omgivningarna och det vackra Sedumtaket intill som är grönt åretrunt. 

Övrigt

Allmänt om föreningen
I föreningen finns 35 st bostadsrätter, det finns även styrelsesammanträdesrum, övernattningsrum, tvättstuga, lägenhetsförråd samt 44 carportplatser. Total lägenhetsyta är 2968 m2. Föreningen äger fastigheten Falkenberg Wiren 6 som bebyggdes mellan 2021-2022. På fastigheterna finns 1st flerbostadshus bostadshus med adress Vingrens väg 15. Föreningens ekonomiska plan samt stadgar finns att ta del av under fliken "Dokument". 

Förråd
Lägenhetsförråd finns på entréplan. 

Gemensamhetsanläggningar/Övriga utrymmen
På våning 1 finns gemensam tvättstuga, styrelserum samt gästrum att kunna boka. Det finns även cykelförråd, sorteringsrum samt gemensam grillplats på föreningens fastighet. 

Datum för tillträde
Omgående, eller enligt överenskommelse. 

Ekonomi
Lägenheten är ej pantsatt. 

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
Uppgiften går för tillfället ej att att redovisa då årsredovisning saknas. 

Andelstal i föreningen 
Andelstal insats: 2,51895%

Reparationsfond
Inre reparationsfond att nyttja: 0kr. Kontrollerat 2023-01-27. 

Parkeringsplats/carport
Det finns carportplats att hyra (200kr/mån)

Förening
HSB BRF Stinsen
Orgnr: 7696356240

Årsredovisning och Stadgar
Ekonomisk plan samt stadgar finns att erhålla hos Fastighetsmäklaren.

Information
Informationen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheter ger anledning till detta.

Boendekostnadskalkyl
Kontakta ansvarig Fastighetsmäklare för en personlig boendekostnadskalkyl.

Området

Tröingeberg
Tröingeberg ligger nordöst om Falkenbergs centrum och här finns blandad bebyggelse med mestadels villor men även parhus och lägenheter. Med bara ett par minuter med bil eller cykel når man både Centrum och övriga vackra delar av vad Falkenberg har att erbjuda. Gångavstånd till välsorterade matbutiker (Willys & Lidl). 

Tågstation och bussförbindelser finns med 3 minuters gångavstånd.

Tröingeberg är ett väldigt populärt område för dig som vill bo i ett lugnt och omtyckt område, men ändå nära till allt vad Falkenberg har att erbjuda. 

Falkenberg är en riktig sommarstad och är känt för bl.a. sitt laxfiske, fina natur, fina omgivningar och hjärtat Skrea Strand. 

Skolor och barnomsorg
På Tröinge ängar och Dals ängar finns förskola (1-5) samt Werners hage förskola.
I Tröingeberg finns Tröingebergs förskola (1-5). 
I närheten finns Fajansskolan (åk1-5) samt Tångaskolan (åk6-9)
Läs gärna mer på www.edu.falkenberg.se och www.montessorifalkenberg.se

Grundfakta

Boarea:

84 kvm

Antal Rum:

3 rum och kök

Pris:

2 795 000 kr

Avgift/mån:

4 585 kr

Ingår i avgiften:

Värme, Vatten, Fiber bredband, Tv-kanalpaket, Avfallshantering, Lägenhetsförråd

Ingår ej i avgiften:

Hushållsel, Hemförsäkring med bostadsrättstilläg

Byggnad m.m.

Byggnadstyp:

Bostadsrätt

Byggnadsår:

2022

Fönster:

Isolerglasfönster

Uppvärmning:

Fjärrvärme med vattenburet system

Ventilation och kyla:

Mekanisk ventilation

TV / Internet:

Tv-kanalpaket + Fiber via Telia

Driftkostnad

Driftkommentar:

Lägenheten ny och obebodd, driftskostnader för hushållsel + hemförsäkring med bostadsrättstillägg finns därför ej att tillgå.

Alla bilder

Planlösning

Karta

Visningar

Intresseanmälan

Ansvarig mäklare