Nyheter

Senaste från instagram

Vill du se mer? Här uppdaterar vi allt från pågående objekt, kommande objekt, nyheter mm

Gå till instagram

Senaste från facebook

Vill du se mer? Här uppdaterar vi allt från pågående objekt, kommande objekt, nyheter mm

Gå till facebook

HittaMäklare.se

Information om pågående, avslutade försäljningar samt referenser.

Gå till hittamäklare.se

Vad säger våra kunder?

"Vi anade att Mattias var en duktig fastighetsmäklare , men han var mycket bättre än vi någonsin kunnat inbilla oss. Vi kan med gott samvete rekommendera honom. "

"Valet av mäklare var ganska lätt för oss - vi hade hört goda recensioner och hans prestanda visste vi sen innan skulle bli svårslagen... Vi som säljare är helt övertygade att vårt val av mäklare, gav oss de bästa förutsättningar för att vår försäljning blev så lyckad som den blev! Vår kontakt genomsyrades av trygghet, goda råd, tillgänglighet i kommunikation med en serviceanda utöver det vanliga! Vi ger de bästa rekommendationer!"

"Vi valde mellan tre olika mäklare och vi är fullt övertygade om att vi valde rätt. Maken till proffs får man leta efter. Trevligt och övertygande bemötande. Klockrent hela vägen! Vi kan verkligen rekommendera Mattias Rudak/Falkenbergs Fastighetsmäkleri."

"Perfektion in i minsta detalj. Inget lämnades åt slumpen. Inget hade kunnat göras bättre eller skötas bättre. Mattias är väldigt proffsig och dessutom mycket trevlig som person! Kan varmt rekommenderas."

"Rekommenderar denna mäklare för sin kompetens. Kunnig, förtroendeingivande, lättillgänglig, ärlig och trevlig. Fick en bra känsla redan vid första kontakten och den höll i sig hela vägen. "

"Mycket duktig och trevlig mäklare! Jag kände mig trygg genom hela försäljningen. Rekommenderas starkt!"

"Jag är återkommande kund och som tidigare supernöjd med Mattias insats."

"Allt gick väldigt smidigt och fick ett betydligt högre pris än jag väntade mig! Tack för hjälpen Mattias."

"Väldigt duktig och seriös mäklare, jag är mycket nöjd med allt från början till slutet av försäljningen! Mattias känns väldigt professionell och kunnig. Rekommenderas starkt och han är mäklaren jag kommer att vända mig till vid nästa försäljning!"