Med glöd för fastighetsaffärer

Falkenbergs Fastighetsmäkleri

Vi är en mäklarbyrå med målsättning att framgångsrikt förmedla villor, fritidshus, bostadsrätter, lokaler samt kommersiella fastigheter. Engagemang, hög servicenivå och kvalitet är kärnan i vår verksamhet. För oss är 100% nöjda kunder viktigt och vi ställer därför höga krav på oss själva och våra samarbetspartners. En försäljningsprocess är unik och aldrig en annan lik, detta gör att vi tillsammans med dig som kund ser till att skräddarsy en försäljningsplan som blir anpassad för just ditt objekt och så effektiv som möjligt. Den lokala förankringen och vårt stora kontaktnät gör oss unika. Som säljare och köpare skall man alltid mötas av en opartisk fastighetsmäklare, och vi på byrån eftersträvar alltid att följa god fastighetsmäklarsed. Vi betraktar varje uppdrag som ett ansvarstagande och ser till att processen blir ett nöje både för säljaren och för köparen. ”Vi kan Falkenberg och är därför ett självklart val för våra kunder” Varmt välkommen att sälja din bostad med oss! Hälsningar Mattias Rudak Registrerad fastighetsmäklare Falkenbergs Fastighetsmäkleri

Vår historia & vision

Falkenbergs Fastighetsmäkleri grundades 2011 av Mattias Rudak som idag driver mäklarbyrån under eget varumärke. Under en redan hård konkurrerande marknad etablerade man sig snabbt och började bygga ett nätverk av nöjda kunder, köpare och säljare. Ett nätverk uppbyggt på personligt engagemang, fingertoppkänsla och hantverk av högsta klass. Vi strävar inte efter att vara störst på orten, utan satsar helhjärtat på att vara bäst. Vi har upprepade gånger fått bästa rekommendationerna, vi får ständigt återkommande kunder och nya kunder når oss via referenser - Där är vi nu, vi är oerhört stolta och det tänker vi fortsätta med. Varmt välkommen att uppleva en försäljning med oss!

SÄLJ MED OSS

Vad säger våra kunder?

"Vi anade att Mattias var en duktig fastighetsmäklare , men han var mycket bättre än vi någonsin kunnat inbilla oss. Vi kan med gott samvete rekommendera honom. "

"Valet av mäklare var ganska lätt för oss - vi hade hört goda recensioner och hans prestanda visste vi sen innan skulle bli svårslagen... Vi som säljare är helt övertygade att vårt val av mäklare, gav oss de bästa förutsättningar för att vår försäljning blev så lyckad som den blev! Vår kontakt genomsyrades av trygghet, goda råd, tillgänglighet i kommunikation med en serviceanda utöver det vanliga! Vi ger de bästa rekommendationer!"

"Vi valde mellan tre olika mäklare och vi är fullt övertygade om att vi valde rätt. Maken till proffs får man leta efter. Trevligt och övertygande bemötande. Klockrent hela vägen! Vi kan verkligen rekommendera Mattias Rudak/Falkenbergs Fastighetsmäkleri."

"Perfektion in i minsta detalj. Inget lämnades åt slumpen. Inget hade kunnat göras bättre eller skötas bättre. Mattias är väldigt proffsig och dessutom mycket trevlig som person! Kan varmt rekommenderas."

"Rekommenderar denna mäklare för sin kompetens. Kunnig, förtroendeingivande, lättillgänglig, ärlig och trevlig. Fick en bra känsla redan vid första kontakten och den höll i sig hela vägen. "

"Mycket duktig och trevlig mäklare! Jag kände mig trygg genom hela försäljningen. Rekommenderas starkt!"

"Jag är återkommande kund och som tidigare supernöjd med Mattias insats."

"Allt gick väldigt smidigt och fick ett betydligt högre pris än jag väntade mig! Tack för hjälpen Mattias."

"Väldigt duktig och seriös mäklare, jag är mycket nöjd med allt från början till slutet av försäljningen! Mattias känns väldigt professionell och kunnig. Rekommenderas starkt och han är mäklaren jag kommer att vända mig till vid nästa försäljning!"